Workshop Bewustzijn in je lichaam

 

Communiceer jij bewust met de gevoelens in je lichaam?

Luister jij naar je lichaam?

 

Verbind je met de wijsheid van je lichaam. Leer de communicatie van je lichaam te begrijpen. Je lichaam houdt jou in balans, gezond en positief. Hoe beter jij je lichaam verstaat hoe lekkerder je in je vel komt te zitten.

Je lichaam is enorm wijs en staat direct in verbinding met je ziel. Via het gevoel geeft je lichaam aan of je de juiste weg in slaat of je goed voor jezelf zorgt of er onverwerkte emoties zijn die opgelost mogen worden. Tevens leert je lichaam je belangrijke levenslessen door ziektes en kwalen. Op menselijk bewustzijn is dit nauwelijks te bevatten, maar energetisch gezien en op zielsniveau is het een prachtige puzzel die haarfijn op elkaar aansluit.

Op celniveau liggen onze levenservaringen opgeslagen, door hier mee te communiceren kan je het lichaam van een kwaal of ziekte verlossen.

 

Ga je met ons mee op ontdekkingsreis door jou lichaam? In de workshop werken we mede vanuit de familielijn.

 

Datum: maandag 27 november 2017

Tijd : 10.00 – 16.00 uur

Locatie: Float Centrum Zeeland te Vrouwenpolder

Prijs: € 69,- (incl BTW)

 

Zoek jij rust in je hoofd en wil jij stevig in het leven staan?

Meld je hier vrijblijvend aan en ontvang een diepwerkende oefening om je met 2 voeten op de grond te zetten en de drukte uit je hoofd te laten vloeien. Een reis door je energie, een weg naar je gevoel, van moeten naar willen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

Pin It on Pinterest

Share This