Klachten herleiden naar

psychische en emotionele oorzaken.

 

Communiceer met het lichaam, de Ziel en de geest

Wordt de beste Therapeut die je kent

In 8 maanden word jij een zelfverzekerd professioneel transformatie therapeut.

Pijntjes en blokkades binnen één of twee consulten inzichtelijk en opgelost!

In de opleiding tot Transformatie Therapeut leer je effectieve diepgaande transformatie technieken, waardoor binnen korte tijd grote veranderingen bij je cliënt worden gerealiseerd. Cliënten behandelen met behoud van jouw balans en energie.

Zijn jouw cliënten zo tevreden dat ze jouw diensten promoten bij bekenden?

Een opleiding voor kennis over helende energieën, spiritualiteit, menselijke emoties en lichamelijke reacties. Lichamelijke reacties leer je te vertalen naar psychische en emotionele oorzaken. Je versterkt de verbinding met je ziel en de communicatie met spirit, zodat je vertrouwen krijgt in de spirituele communicatie en je eigen talent zich verder kan ontplooien.

Wil jij top consulten geven?

Twijfel je aan je spirituele talenten? Kan je wel wat hulp gebruiken?

Heb je behoefte aan meer achtergrond? Wil je je praktijk goed wegzetten en leren hoe je jezelf promoot?

In het programma Transformatie Therapeut leer je jouw praktijk vorm te geven. Leer je transformatie consulten geven, met oog voor je energie beheer, in samenwerking met je gidsen en spirits.​ Consulten met gebruik van hypnotherapie, psychotherapie, mediamieke NLP, regressie, ademhalingstechnieken en aura, chakra & trance healing.

Binnen één consult al een intense verandering bij je cliënt teweeg brengen?
In het Transformatie Therapeut programma leer je hoe!

In de speciale module marketing leer je jezelf op een unieke manier te promoten en onderscheiden van andere therapeuten en coaches. Je leert jezelf presenteren en durft je ware zelf te laten zien. We bieden je tools om een succesvolle praktijk op te bouwen. In je privé leven leer je bewust voor jezelf te zorgen, zodat jij energetisch in balans blijft en met plezier je cliënten kunt begeleiden.

 

Begeleid jouw cliënt naar een doorbraak

Alle kennis die met je gedeeld wordt komt voort uit 15 jaar eigen ervaring als medium en therapeut. Vele mensen heb ik mogen begeleiden naar een stralendere meer authentieke variant van zichzelf, waardoor ze met hun innerlijke kracht het leven een positieve wending hebben gegeven. Ik ben vaak genoeg uitgedaagd geweest en weet waar je als therapeut tegenaan kunt lopen. Al mijn levenslessen, wijsheid, ervaringen en kennis staan tijdens de opleiding tot je beschikking. Het doel is jou te begeleiden in je transformatie naar jouw ultieme ik als lichtwerker en transformatie therapeut.

Van grijze muis naar sprankelend mens

 ‘De kracht van Transformatie!’

 

 

Groeien naar je hoogste potentieel

Let magic grow in your life

Ben je onzeker over je kunnen? Heb je ervaringen waar je graag inzicht in wilt? Loop je tegen onzichtbare barrières aan? Ben je moe en uitgeput na een consult? Vind je het moeilijk voor jezelf te staan, je echte ware ik te laten zien in al zijn kwetsbaarheid?

​De opleiding is een persoonlijk transformatie proces voor jou. Je wordt begeleid je door jouw valkuilen en onzekerheden heen. Het doel is jou als persoon en zo ook als therapeut te laten groeien naar je hoogste potentieel.

Transformatie Therapeut brengt je:

❏ groei in je healing  & spirituele kwaliteiten

❏ een goed opgebouwde praktijk en effectieve promotie

❏ energiebehoud tijdens consulten

❏ balans in je leven

❏ verbinding met je lichaam en haar energie

❏ verbinding met de ritmes van de natuur

❏ spiritueel zijn zonder te zweven

❏ contact met je gidsen en spirits

Behoud je energie tijdens een consult en groei innerlijk verder

Eerst jouw basis, dan jij als therapeut

Hoe zuiverder en in balans je bent, hoe beter je bent als therapeut en werkt als kanaal voor de spirituele energetische wereld.

Deel 2: Transformatie Therapeut

Na succesvolle afronding van deel 1 jouw persoonlijke transformatie traject, mag je deelnemen aan het tweede deel van de opleiding tot transformatie therapeut.

Aangezien jouw persoonlijke situatie van groot belang is, dien je deel 1 Het Transformatie Traject gevolgd te hebben. Zo weet ik dat je een goede verbinding met de spirituele wereld hebt opgebouwd en veel van je eigen trauma’s hebt getransformeerd tot vrijheid, talenten en innerlijke kracht. Dit is namelijk wat we jouw cliënten ook willen laten beleven.

Om het licht in anderen te laten stralen, dien je eerst je eigen licht te vinden en te  verankeren.

Marjanne:

Door mijn innerlijke reis ben ik in staat om mijn ervaringen te delen. Deze vergeet ik nooit en ik hoef dus geen trucjes uit een boek te leren. ​Ervaringsgewijs leren blijft je leven lang bij. Zonder eigen ervaring begrijp je het proces van je cliënt niet genoeg, dat merkt je klant en weg is de magie en het vertrouwen.

Mijn persoonlijke ervaringen zijn mijn grootste leerschool. Door in mijn eigen donkerte en pijnen te kijken ben ik gegroeid als mens. Nu durf ik mezelf helemaal te laten zien, want ik weet en voel diep van binnen dat ik mijn eigenwaarde en liefde bepaal. En niemand anders!

Eeuwig dankbaar voor dit inzicht en gevoel. Het was een pittige levensles maar ik ben dankbaar voor de mensen die me hierin uitgedaagd hebben.

Praktische informatie voor optie TT special en TT topper:

8 Livedagen:  Maandag 4 & 25 maart, 15 april, 6 & 27 mei, 17 juni, 1 & 15 juli 2024

Of

8 Livedagen: Maandag 10 januari, 14 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei, 13 juni, 11 juli, 12 september 2025

Toelatingseis: Transformatie Traject dient met succes te zijn afgerond of gedegen persoonlijke basis en energetische kennis kan overlegd worden.

 • 8 klassikale lesdagen
 • lestijden: 09.30 – 16.30 uur
 • Groepsgrootte: minimaal 6 – maximaal 12 deelnemers
 • een persoonlijk transformatie consult met docent voor je persoonlijke groei
 • een persoonlijk online gesprek met docent voor je persoonlijke voortgang
 • online thuisstudie modules
 • online lesvideo’s
 • digitale werkboeken
 • online besloten studenten community voor onderling overleg en inspiratie
 • studiebelasting 4- 5 / week

Lesinhoud:

 • energiebeheer
 • intuïtieve ontwikkeling
 • mediumschap
 • aura, chakra & trance healing
 • regressie
 • hypnotherapie
 • familieopstelling
 • innerlijk kind healing
 • lichamelijke mediamieke consultatie
 • marketing
 • praktijk opbouw

Hierna kun je klachten herleiden naar psychische en emotionele oorzaken. Je leert communiceren met het lichaam, de Ziel en de geest.

Na een cursus Spirituele Verdieping te hebben gedaan. Voelde ik me klaar voor een opleiding als therapeute. Uiteindelijk ben ik bij Marjanne terecht gekomen en wist werkelijk niet wat mij te wachten stond. Door veel oefenen op elkaar, veel over mezelf geleerd. Het was zeker geen “uit een boekje leren”-opleiding. Méér het je eigen maken door te ervaren…. Veel handvaten meegekregen en support van Marjanne. Ik vond het een hele fijne tijd waar ik met een warm gevoel op terug kijk.
Eigenlijk was de opleiding één grote ervaring… een reis door mezelf.

Yvonne Kardinaal

Opleiding geeft Marjanne met liefde en plezier. Dit resulteerde in mijn spirituele ontwikkeling en het ontwikkelen van zelfvertrouwen hierin. Je straalt rust, gedrevenheid, zelfvertrouwen en kracht uit. Je haalt het beste in iemand naar boven en geeft zelfvertrouwen. Als t nodig is kun je op de juiste toon iemand aanmoedigen of de spreekwoordelijke “schop onder de kont” geven. Je zorgt ervoor dat iedereen in zijn eigen kracht komt te staan. Je bent een integere lieve vrouw die daadkrachtig is en je meehelpt in de zoektocht naar jezelf.
­Leontine van Mil

Ik ben blij dat ik het gedaan heb, ook al was het vaak pittig en heftig. Ik heb weer veel over mijzelf mogen leren en veel mogen loslaten. Je leert veel zoveel over je valkuilen en hoe je dit kunt transformeren.

Ik voel me vertrouwd en geïnspireerd om mijn eigen praktijk te beginnen. De terugkomdagen houden me in de flow en helpen me verder groeien als transformatie therapeut.

­A.

Het was zo bevrijdend dat het nog nauwelijks in woorden is te vangen voor mij.
50 jaar heeft de dood, de pijn en de eenzaamheid in mijn energetisch systeem gezeten en dat het zo een impact had, dat zat altijd nog in het onderbewustzijn
En door dat ene uurtje is deze hele laag uit mijn energetisch veld opgelost.
Oh ik ben je zo dankbaar. Wat kan zoiets een rem zijn in je leven. Wat mooi dat mijn bewustzijn dat kan ervaren. Het gaat super goed met mij. Nogmaals dank.

J.

Transformatie Therapeut

Meld je nu aan voor Transformatie Therapeut. Aanmelden kan alleen als je het Transformatie Traject succesvol hebt afgerond. Ben je al jaren spiritueel actief dan kunnen we in een gesprek jou opties bekijken voor instromen in Transformatie Therapeut.

Leer binnen 8 maanden effectieve diepgaande consulten geven. Veranker je bronkracht en versterk je spirituele communicatie. Ontplooi jezelf en groei als persoon waardoor je als therapeut groeit. Durf jezelf te laten zien en bouw een succesvolle praktijk op. Door je vertrouwen in het vertalen van onbewuste subtiele informatie naar gevoelens en gebeurtenissen. Houd jezelf in balans, door je kennis over energiebeheer, healing, de ritmes van de natuur, yoga en bewuste voeding.

Leer klachten herleiden naar psychische en emotionele oorzaken.

Communiceer met het lichaam, de Ziel en de geest.

 

Meld je nu aan voor deze levensveranderende ervaring!

Transformatie Therapeut online

 • Online thuis studie modules
 • Marketing module
 • Videoworkshops
 • Worksheets + naslagwerk
 • Online yogalessen/ meditaties/ workouts/ ademhalingsoefeningen
 • Geen mogelijkheid tot diploma

 

 

  

€ 947 / of 3x € 333

Transformatie Therapeut Special

 • 8 Live dagen 9.30 – 16.30 uur
 • 1x persoonlijk Transformatie consult
 • 1x / 14 dagen groepscall
 • Online thuis studie modules
 • Marketingmodule
 • Online besloten studiegroep
 • Videoworkshops
 • Worksheets + naslagwerk
 • Online meditaties/ yogalessen/ workouts / ademhalingsoefeningen 
 • Mogelijkheid tot diploma
€ 1979 / of 3x € 700

Transformatie Therapeut Topper

 • 8 Live dagen 9.30 – 16.30 uur
 • 3x persoonlijk Transformatie consult
 • 1x / 14 dagen groepscall
 • 1x live coaching Persoonlijk marketing plan
 • Online thuis studie modules
 • Marketingmodule
 • Online besloten studiegroep
 • Videoworkshops
 • Worksheets + naslagwerk
 • Online meditaties/ yogalessen/ workouts/ ademhalingsoefeningen
 • Mogelijkheid tot diploma
€ 2997 / of 3x € 1033

Vraag Gratis de studiegids voor de opleiding Transformatie Therapeut aan

Wil je meer weten over de opleiding tot Transformatie Therapeut?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis studiegids in je mailbox.

Je aanvraag is gelukt. De studiegids is naar je onderweg!

Pin It on Pinterest

Share This