Over Marjanne

We streven ernaar het zielenlicht van de mensen door de beschadigingen van het leven naar buiten te laten stralen. Mensen met levenservaring en die zichzelf hierin durven te laten zien vinden wij prachtige, interessante en inspirerende mensen.

Intussen ben ik, Marjanne van den Bogart al meer dan 15 jaar werkzaam als medium therapeut. Door mijn praktijkervaring heb ik vele technieken en probleemsituaties onder de knie gekregen om de onbewuste patronen in iemands leven te doorbreken en deze om te buigen in kracht, positiviteit, liefde, overvloed, passie, blijdschap, geluk, creativiteit, gezondheid, etc.

Door mijn jarenlange werk als medium therapeut en healer heb ik een fijne intuïtie voor blokkades​ in de diepere onbewuste lagen van de mens ontwikkeld.  Tevens ben ik fysiek ingesteld en ken ik het menselijk lichaam goed door mijn nevenwerk als yogadocent (2007) en sportcoach (sinds 2000). Nuchterheid gecombineerd met spiritualiteit en psychologie, dit samen met een groot hart, liefde, compassie, doortastendheid en humor geeft je mijn werkwijze.

Reeds enige jaren heb ik spirituele therapeuten mogen opleiden via een ander instituut. Maar ik wilde meer bieden. Meer diepgang. Meer verankering van de ziel. Meer lichaamsbewustzijn. ​Een levens veranderend traject en opleiding.

De aankomende therapeuten wil ik de technieken eigen maken, zodat ze het op eigen manier in hun eigen levensstijl kunnen integreren. Zodat ze zelf kunnen leven in balans, vanuit innerlijke kracht, zelfliefde, trouw aan hun levensdoel. Door eerst zelf het traject door te maken begrijp je wat je toekomstige klanten doormaken.

Na 1 transformatie behandeling merk ik al dat ik patronen doorbroken heb. Nu een jaar later merk ik dat ik anders met situaties omga als voorheen. Heel prettig. 

Angelica

Een top vrouw met kennis, compassie en effectieve diepgang. Ze weet je op een gemakkelijke manier mee te nemen naar diepe transformaties.

Miranka

Marjanne werkt loep zuiver, ze blijft integer aan je zijde, maar weet je doelgericht maar liefdevol naar de oorzaak van een blokkade te brengen. Bijzonder en heel intens.

J

Zoek jij rust in je hoofd en wil jij stevig in het leven staan?

Meld je hier vrijblijvend aan en ontvang een diepwerkende oefening om je met 2 voeten op de grond te zetten en de drukte uit je hoofd te laten vloeien. Een reis door je energie, een weg naar je gevoel, van moeten naar willen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

Vraag Gratis de studiegids voor het Transformatie Traject aan

Wil je meer weten over het Transformatie Traject?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis studiegids aan.

Je aanvraag is gelukt. De studiegids is naar je onderweg!

Vraag Gratis de studiegids voor de opleiding Transformatie Therapeut aan

Wil je meer weten over de opleiding tot Transformatie Therapeut?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis studiegids in je mailbox.

Je aanvraag is gelukt. De studiegids is naar je onderweg!

Pin It on Pinterest

Share This