Deel 1: Transformatie Traject

Het Transformatie Traject waarbij je in​ groepen als wel thuis werkt aan jou innerlijke bron ontdekking. De obstakels die in de weg staan, gecreëerd door minder leuke tot traumatische ervaringen in je leven, leer je te erkennen en op te ruimen. Zo komt er ruimte voor je bronkracht.

Je komt in verbinding met je essentie (je bron waaruit je ontstaan bent) en ontwikkel je jouw intuïtie als feilloos kompas voor de bewegingen in je leven.

Je wordt zelfverzekerder omdat je weet wat bij je past en je voor jouw waarheid durft uit te komen.

Je werkt aan een goede basis voor jezelf om in balans te kunnen leven. Je leert vertrouwen op je intuïtie en te communiceren met je gidsen en met overledenen. Je maakt verbinding met je innerlijke bron. In je bron vind je jouw talenten, levensdoel en wijsheid. Intuïtie is de communicatie vanuit je ziel via gevoel naar je bewustzijn. Vertrouwende op je intuïtie heb je een feilloos kompas voor je leven. Hierdoor ontstaat er zelfvertrouwen en groeit de liefde voor jezelf.

Dat is geen egoïsme, maar de basis van een liefdevol leven en ontplooiing van jouw talent! Zo goed als jij voor jezelf zorgt zo goed kun je voor je cliënten en omgeving zorgen. Wat wil jij je doorgeven? Wat of wie wil jij voor anderen zijn?

Alles begint bij jezelf en hoe jij over jezelf denkt. Je omgeving is als het ware een spiegel van hoe jij met jezelf omgaat. Hoe zuiverder en meer in balans jij bent, hoe beter jij er voor je cliënten kunt zijn. Door aan jezelf te werken, los je dus problemen om je heen op zonder ruzies of discussies met je geliefden! Velen zijn je al voor gegaan en kunnen dit beamen. Bij sommigen zelfs al binnen 1 dag, bij anderen werd de verandering binnen een paar weken geconstateerd, maar iedereen zegt na een jaar dat het leven moeiteloos ten positieve is veranderd en de problemen waar ze mee zaten zijn verdwenen.

Misschien klinkt het te mooi om waar te zijn, maar het werkt echt zo eenvoudig. Alles komt voort uit gedachten. Je huis waar je in woont is ooit door iemand bedacht, de auto waar je in rijdt is door iemand ontworpen en ga zo maar door. Door levenservaringen en opvoeding heb je bepaalde overtuigingen gevormd, bewust dan wel onbewust. Vanuit deze overtuigingen creëer jij de wereld om je heen zoals jij hem beleefd. Daarom heeft iedereen zijn eigen waarheid en zijn nooit 2 verhalen gelijk.

Hoe zou het zijn als jij bij jouw cliënten een ware doorbraak of bevrijding te weeg zou kunnen brengen?

In deel 1 van de opleiding het Transformatie Traject werken we een half jaar lang aan jouw basis. We maken schoonschip en creëren ruimte voor nieuwe positieve bevrijdende overtuigingen. We werken met goede gedegen technieken om je te bevrijden en te laten stralen. We werken aan je relatie met je spirituele gidsen en je leert contact maken met spirits van overledenen.

Per transformatie traject is er slechts plaats voor 10 deelnemers. Het traject is opgebouwd uit 8 klassikale dagen, online modules, persoonlijke ontwikkelingsprogramma´s en een transformatie gesprek met Marjanne.

Ben jij klaar om therapeut te worden?

Durf jij het oude los te laten en een moeiteloos, gebalanceerd, energiek en liefdevol leven in te gaan?

We gebruiken de natuur elementen om onze innerlijke schoonmaak te versterken. Je leert hiermee balans te houden in je dagelijks leven. Je leert je te verbinden met je lichaam en jouw energieveld. Dit draagt bij aan een goede gezondheid en een optimistische spirit. Als je je goed in je lijf voelt, voel je je krachtig, evenwichtig, liefdevol en zelfverzekerd. Dit doen we middels:

R

Aura & Chakra Healing

R

Trance Healing

R

Innerlijk kind healing

R

Familieopstelling

R

Meditatie

R

Chakra visualisatie

R

Yoga

R

Bewust leren omgaan met voeding

In deel 2 leer je deze technieken toe te passen bij je cliënten.

Oude overtuigingen komen voort uit familielijnen en opvoeding, daarom gaan we aan het werk met je innerlijke kind en lossen we familiethema’s op. Welke mooie eigenschappen van jou heb je weggeborgen door de pijnlijke ervaringen als kind. Je hebt ze weggeborgen om erbij te horen, om niet anders te zijn, om anderen niet teleur te stellen of om ze te pleasen. Nu als volwassene ben je sterk genoeg om al je eigenschappen te omarmen en in je op te nemen. Je hebt best even wat lef nodig om door je oude belevenissen te gaan, maar daar steunen wij je bij. We weten hoe het voelt, maar ook zeker hoe fantastisch extatisch het voelt om je talenten te bevrijden van hun opsluiting achter de oude pijn. Je wordt als het ware herboren!

De mooiste reis is je innerlijke reis!

Deel 1 het Transformatie Traject waarbij je in groepen, als ook thuis werkt aan jou innerlijke bron verankering. De obstakels die in je weg staan, gecreëerd door minder leuke tot traumatische ervaringen in je leven, leer je te erkennen en op te ruimen. Zo komt er ruimte voor je bronkracht.

Je wordt zelfverzekerder en liefdevoller, omdat je weet wat bij je past en je voor jouw waarheid durft uit te komen.

Het Transformatie Traject start:

 

Data klassikale dagen Zundert, 8 maandagen:

20 januari, 10 februari, 2 & 16 & 30 maart, 4 & 25 mei en 15 juni 2020

Groepsgrootte: minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers

Locatie: Zundert

 

Data klassikale dagen Goes, 8 zaterdagen:

11 januari, 1 februari, 22 februari, 14 maart, 4 & 18 april, 16 mei en 6 juni 2020

Groepsgrootte: minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers

Locatie: Goes

Doe jij mee aan dit levensveranderend Traject?

Marjanne over het ontstaan van Transformatie Therapeut:

Na een weekend intuïtieve ontwikkeling voelde ik in mij een verlangen naar meer kennis over de onzichtbare wereld. Ik volgde een cursus intuïtieve ontwikkeling met zeer bijzondere gesprekken over de spirituele wereld. In de cursus zat een Reiki practitioner, nieuwsgierig als ik was gaf ik aan Reiki te willen leren. Eenmaal Reiki I geleerd, ging ik oefenen op vrienden en kennissen. Al snel gebeurde er meer dan alleen maar Reiki. Van binnen wist ik dat het klopte wat ik deed, maar ik had er geen woorden voor en kon aan mijn vrienden niet goed uitleggen wat er gebeurd was. Daarom volgde ik een opleiding Aura & Chakra Healing. Daar kreeg ik woorden en inzicht in wat ik deed. Hierdoor groeide mijn vertrouwen in de spirituele wereld want zonder uitleg had ik deze technieken al toegepast. Alleen mijn ego/ mijn bewust denken had nog moeite hier gelijk in mee te gaan. Naar mate van veel oefenen en vele cursussen en opleidingen kreeg ik vertrouwen in wat ik deed. Intussen kwamen er steeds vaker spirits van mijn klanten door. Nog onzeker hoe hier mee om te gaan verdiepte ik me in mediumschap.

Het enige wat ik nog wilde leren was kwalen, ziektes en pijntjes aan te pakken. Ook hiervoor volgde ik een opleiding waar ik later docent voor werd. Het is prachtig om onbewuste indrukken en trauma’s op te lossen, deze liggen nl ten grondslag aan ziektes en chronische kwalen.

Het onbewuste in het bewuste transformeren geeft genezing.

Ik merkte hoezeer het lichaam en de geest met elkaar verbonden zijn en het belang van je eigen energie beheer. Sinds 2007 ben ik yogadocente en ervaar het belang van de ademhaling en de sensaties in het lichaam voor innerlijke groei. Al mijn kennis en ervaring deel ik graag met je omdat het een prachtige reis in je persoonlijke groei is. Doordat jij je omschoolt tot therapeut kunnen nog meer mensen in hun bewust zijn groeien en hun ware zelf laten stralen. Daar zet ik me voor in. Want met ieder stukje meer bewustzijn wordt de wereld een fijnere plek om te zijn.

Je hebt in de cursus erg veel voor mij betekent en ik ben je daar dankbaar voor. Ik ga zelf een enorme verandering door en met de juiste begeleiding en handvaten van jou, ben ik al ver gekomen. Nooit gedacht dat ik zo trots op mezelf kon zijn.

Monique

Breng het onbewuste in het bewustzijn,
zo kan je blokkades doorbreken

Hoe zou het zijn als je de stemmetjes in je hoofd kon verstillen?
Hoe zou jij leven als je puur vanuit jezelf, je eigen wensen en dromen zou leven?

Door in het reine te komen met jezelf kun je liefdevoller en oprechter voor de ander zijn. Je hoeft anderen niet te betrekken in jouw innerlijke dialogen over angsten en onzekerheden. Je mag je perfectionisme loslaten en ontspannen je eigen ding doen.

Dus niets egoïstisch, maar juist uit liefde voor je medemens, gun jij jezelf een innerlijke reis.

Waarom zou je meedoen:

❏ meer liefde in je leven
❏ minder zorgen en frustraties
❏ doorbreken naar jouw betere versie
❏ stoppen van familiepatronen
❏ oprechter aanwezig zijn voor je geliefden
❏ richting in je leven
❏ verbonden met je intuïtie & spirituele begeleiding
❏ balans in je leven
❏ goed voor jezelf en je lichaam kunnen zorgen
❏ verbeterde gezondheid
❏ vergroot spiritueel bewustzijn
❏ van moeten naar willen

Een opgeruimde geest geeft:  rust,  minder zorgen,  minder frustraties  en meer ruimte voor liefde en zijn.

Sinds kort is mijn jongste dochter onder behandeling. Zij werd gepest op school en was eigenlijk aan het eind van haar latijn. Door haar uitgeputte immuunsysteem liep ze ook nog de ziekte van pfeiffer op. Na twee keer een healing en hypno- en regressietherapie is ze daar heel erg van opgeknapt. Ze staat veel sterker in haar schoenen, en haar vermoeidheid van de ziekte van pfeiffer is bijna verdwenen. Ze begint zichzelf steeds meer terug te vinden.”

T.

Waarom het Transformatie Traject?

Wat het je brengt:  

❏ zelfvertrouwen
❏ innerlijke rust
❏ gevoel van vrijheid
❏ gelijkwaardigheid
❏ liefde
❏ doorbraak van patronen
❏ acceptatie van je lichaam
❏ innerlijke kracht
❏ verstilling
❏ respect
❏ richting in je leven
❏ blij met jezelf zijn
❏ minder frustraties
❏ mogelijkheden
❏ nieuwe diepgaande vriendschappen
❏ gevoel van thuiskomen
❏ intuïtie geïntegreerd in je leven

Wat je kunt verwachten:

❏ persoonlijke begeleiding

❏ persoonlijk transformatie consult

❏ respectvolle begeleiding

❏ passie voor jou innerlijke groei

❏ aura, chakra & trance healing

❏ innerlijke kind, familieopstelling en regressie

❏ meditatie training

❏ verruiming spiritueel en kosmisch inzicht

❏ energie beheer

❏ max 10 deelnemers

❏ hypnotherapie

❏ yoga & ademhalingsoefeningen

❏ bewust omgaan met voeding

❏ 8 klassikale dagen van 10 -17 uur

❏ thuisstudie modules

❏ besloten online studieomgeving

studiebelasting 4- 5 uur / week

Na een cursus spirituele verdieping te hebben gedaan, voelde ik mij klaar voor een opleiding als therapeute. Uiteindelijk ben ik bij Marjanne terecht gekomen en wist werkelijk niet wat mij te wachten stond.

Door veel op elkaar te oefenen heb ik veel over mezelf geleerd. Het was zeker geen “uiteenboekjeleren”- opleiding. Méér het je eigen maken door te ervaren. Eigenlijk was de opleiding één grote ervaring… reis door mezelf.

Veel handvaten meegekregen en support van Marjanne. Ik vond het een fijne tijd en kijk er met een warm gevoel op terug.

Yvonne Kardinaal

Een engel op aarde, dat ben je voor mij. Je geeft me rust en vertrouwen en door de cursus en jouw begeleiding ben ik en de groep enorm gegroeid. Samen met jou heb ik iets af mogen sluiten, waar ik je niet genoeg voor kan bedanken. Bedankt voor je vertrouwen, je warmte, troost en woorden van licht en liefde. Monique

Wordt de beste versie van jezelf

Meld je aan voor ons Transformatie Traject en bevrijd je van je blokkades, beperkende overtuigingen en innerlijke negatieve stemmetjes.

Gun jezelf vrijheid, ontwikkeling, innerlijke groei, plezier en liefde!

Transformatie Traject

Early Bird

inschrijven en betalen

vóór 1 november 2019

 betaling in één keer

 • 8 klassikale dagen 10 – 17 uur
 • Pers. Transformatie consult
 • Pers. Skype consult
 • Online thuis studie modules
 • Online besloten studiegroep
 • Video’s met oefeningen
Eenmalige betaling € 847,=
ipv € 997,=
Besparing van € 150,=

Transformatie Traject

Early Bird

inschrijven en betalen

vóór 1 november 2019

 betaling in 3 termijnen

 • 8 klassikale dagen 10 – 17 uur
 • Pers. Transformatie consult
 • Pers. Skype consult
 • Online thuis studie modules
 • Online besloten studiegroep
 • Video’s met oefeningen
3 termijnen van € 299,=
Totaal € 897,- ipv € 1047,=
Besparing van € 150,=

Transformatie Traject

Normaal tarief

inschrijven en betalen

ná 1 november 2019

 betaling in één keer

 • 8 klassikale dagen 10 – 17 uur
 • Pers. Transformatie consult
 • Pers. Skype consult
 • Online thuis studie modules
 • Online besloten studiegroep
 • Video’s met oefeningen
Eenmalige betaling
van
€ 997,=

Transformatie Traject

Normaal tarief

inschrijven en betalen

ná 1 november 2019

 betaling in 3 termijnen

 • 8 klassikale dagen 10 – 17 uur
 • Pers. Transformatie consult
 • Pers. Skype consult
 • Online thuis studie modules
 • Online besloten studiegroep
 • Video’s met oefeningen
3 termijnen
van € 349,=
Totaal € 1047,=

Pin It on Pinterest

Share This