Deel 1: Transformatie Traject

Een levensveranderende ervaring!

Vrij om Jij te Zijn!

Leer vertrouwen op je gevoel en intuïtie, zonder zweverig te worden

Het Transformatie Traject is opgebouwd uit live groepstrainingen en online thuisstudie modules.

 • Je maakt verbinding met je innerlijke bron. In je bron vind je jouw talenten, levensdoel en wijsheid.
 • Je komt in verbinding met je essentie (jouw persoonlijke doel/ talent).
 • Je ontwikkelt jouw intuïtie als feilloos kompas voor de bewegingen in je leven.
 • Je wordt zelfverzekerder. Je omarmt je gevoel en ontdekt zo jouw Waarheid. Je weet daardoor wat je wilt en wat er bij jou past.
 • Je ontdekt innerlijke balans en je leert je energie te behouden.
 • Je vertrouwt op de communicatie met je gidsen cq overledenen. Zo voel jij je nooit meer eenzaam of alleen.
 • Een liefdevol leven met warme relaties.
 • Je lost (onbewuste) familieproblemen op via familieopstellingen.

Intuïtie is de communicatie vanuit je ziel, via gevoel naar je bewustzijn. Vertrouwende op je intuïtie heb je een feilloos kompas voor je leven. Hierdoor ontstaat er zelfvertrouwen en groeit de liefde voor jezelfDat is geen egoïsme, maar de basis van een liefdevol leven en ontplooiing van jouw talent! Zo goed als jij voor jezelf zorgt zo goed kun je voor je omgeving zorgen.

Wat wil jij doorgeven? Wat of wie wil jij voor anderen zijn?

Alles begint bij jezelf. Hoe jij over jezelf denkt, daar draait het om. Je omgeving is als het ware een spiegel van hoe jij met jezelf omgaat. Hoe zuiverder en meer in balans jij bent, hoe beter jij er voor je cliënten kunt zijn. Door aan jezelf te werken, los je dus problemen om je heen op zonder ruzies of discussies met je geliefden! Velen zijn je al voor gegaan en kunnen dit beamen. Bij een aantal zelfs al binnen 1 dag! Bij anderen werd de verandering binnen een paar weken geconstateerd.

Iedereen zegt na 1 jaar, het leven is moeiteloos ten positieve veranderd. Ik kan eindelijk mezelf zijn!! Voor mezelf te spreken, mezelf te laten zien en ik kan eindelijk doen wat ik zelf wil!

Te mooi om waar te zijn? Het werkt echt zo eenvoudig. Alles komt voort uit gedachten. Je huis waar je in woont is ooit door iemand bedacht, de auto waar je in rijdt is door iemand ontworpen en ga zo maar door. Door levenservaringen en opvoeding heb je bepaalde overtuigingen gevormd, bewust dan wel onbewust. Vanuit deze overtuigingen creëer jij de wereld om je heen, zoals jij hem beleefd. Daarom heeft iedereen zijn eigen waarheid en zijn 2 verhalen nooit gelijk.

Wordt meester over je energie

en neem de regie van je leven in eigen hand

In deel 1 van de opleiding – het Transformatie Traject – maak je kennis met diverse transformatie technieken. Je gaat beleven wat voor transformatie deze technieken in het leven kunnen betekenen. We maken schoonschip, creëren ruimte voor een nieuwe positieve mind-set en energie verhogende levensstijl. We leggen een stevig fundament om blindelings te vertrouwen op ons gevoel en samenwerking met de kosmische energie. Tevens werken we aan je relatie met je spirituele gidsen (iedereen heeft deze) en je leert contact maken met spirits van overledenen. Communicatie met spirits is prachtig, liefdevol en dankbaar om te doen. Een momentje magie op aarde. (dus niet zoals in de films weergegeven)

Per transformatie traject is er slechts plaats voor 12 deelnemers. Het traject is opgebouwd uit 8 klassikale dagen, online modules, persoonlijke ontwikkeling, een online besloten community met gelijkgestemden en één persoonlijk transformatie consult met Marjanne.

 

Durf jij het oude los te laten en een moeiteloos, energiek en liefdevol leven in te gaan?

 

Je leert meester te worden over je energie. Je leert technieken om je balans te hervinden als je uit het lood bent of overprikkeld bent geworden. Dit geeft je innerlijke rust en zelfvertrouwen. Je gaat hier door sterker in je kracht staan en trekt je niet meer alle meningen en verwachtingen van anderen aan. Omdat je een goede zelfkennis ontwikkeld en de dubbele agenda van de ander doorziet. Einde van slopend please gedrag!! (Jippie) Je leert te luisteren naar je lichaam. Als je je goed in je lijf voelt, voel jij je krachtig, evenwichtig, liefdevol en zelfverzekerd. Dit doen we middels:

R

Aura & Chakra Healing

R

Positieve Mind-set training

R

Gidsen contact

R

Innerlijk kind healing

R

Familieopstelling

R

Meditatie

R

Chakra visualisatie

R

Breathwork

R

Energie verhogende voeding

In deel 2 leer je deze technieken toe te passen bij cliënten. Je wordt de beste therapeut die je kent!

Oude overtuigingen komen voort uit familielijnen en opvoeding, daarom gaan we aan het werk met je innerlijke kind en lossen we familiethema’s op. Welke mooie eigenschappen van jou heb je weggeborgen door de (onbewust) pijnlijke ervaringen als kind. Je hebt ze weggeborgen om erbij te horen, om niet anders te zijn, om anderen niet teleur te stellen of om ze te pleasen. Nu als volwassene ben je sterk genoeg om al je eigenschappen te omarmen en te heractiveren. Je hebt best even wat lef nodig om door je oude belevenissen te gaan, maar daar steunen wij je bij. We weten hoe het voelt.  Daarnaast hoe fantastisch extatisch het voelt om je talenten te bevrijden van hun opsluiting achter de oude pijn.

Je wordt als het ware herboren!

De mooiste reis is je innerlijke reis!

Deel 1 het Transformatie Traject waarbij je in groepen, als ook thuis werkt aan jou innerlijke bron verankering. De obstakels die in je weg staan, gecreëerd door minder leuke tot traumatische ervaringen in je leven, leer je te erkennen en op te ruimen. Zo komt er ruimte voor je bronkracht.

Je wordt zelfverzekerder en liefdevoller, omdat je weet wat bij je past en je voor jouw waarheid durft uit te komen.

Het Transformatie Traject start:

Speciale actie!!   Na inschrijving kun je gelijk online starten!! 

Data klassikale dagen Zundert, 8 maandagen of vrijdagen:

Aanvang maandag: 30 september 2024

Aanvang vrijdag: 11 oktober 2024

Groepsgrootte: minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers

Locatie: Zundert

 

Doe jij mee aan dit levensveranderend Traject?

Marjanne over het ontstaan van Transformatie Therapeut:

Na een weekend intuïtieve ontwikkeling voelde ik in mij een verlangen naar meer kennis over de onzichtbare wereld. Ik volgde een cursus intuïtieve ontwikkeling met zeer bijzondere gesprekken over de spirituele wereld. In de cursus zat een Reiki practitioner, nieuwsgierig als ik was, gaf ik aan Reiki te willen leren. Eenmaal Reiki I geleerd, ging ik oefenen op vrienden en kennissen. Al snel gebeurde er meer dan alleen maar Reiki. Van binnen wist ik dat het klopte wat ik deed, maar ik had er geen woorden voor en kon aan mijn vrienden niet goed uitleggen wat er gebeurd was. Daarom volgde ik een opleiding Aura & Chakra Healing. Daar kreeg ik woorden en inzicht in wat ik deed. Hierdoor groeide mijn vertrouwen in de spirituele wereld want zonder uitleg had ik deze technieken al toegepast. Alleen mijn ego/ mijn bewust denken had daar nog moeite mee. Na veel oefenen en trainingen volgen groeide mijn vertrouwen. Er kwamen geregeld spirits van klanten door. Nog onzeker hoe hier mee om te gaan, verdiepte ik me in mediumschap.

Het enige wat ik nog wilde leren was kwalen, ziektes en pijntjes aan te pakken. Ook hiervoor volgde ik een opleiding waar ik later docent werd. Het is prachtig om onbewuste indrukken en trauma’s op te lossen, deze liggen nl ten grondslag aan ziektes en chronische kwalen.

Onbewuste belemmeringen in het bewustzijn transformeren geeft genezing.

Ik realiseerde hoezeer lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en het belang van je eigen energie beheer. Deze ondergrond miste ik in de opleiding die ik toen doceerde. Het belang van lichaam en geest en een goede basis van zelfkennis gaf me de motivatie om een eigen opleiding op te zetten. Sinds 2007 ben ik yogadocente en ervaarde ik het belang van de ademhaling en de sensaties in het lichaam voor innerlijke groei. Al mijn kennis en ervaring deel ik graag met je, omdat het een prachtige reis in je persoonlijke groei is. Als jij je omschoolt tot Transformatie Therapeut kunnen nog meer mensen in hun bewustzijn groeien en hun ware Zelf laten stralen. Daar zet ik me voor in. Want met ieder bewuster mens, wordt de wereld een fijnere plek om te leven.

Je hebt in het Transformatie Traject erg veel voor mij betekent en ik ben je daar dankbaar voor. Ik ga zelf een enorme verandering door en met de juiste begeleiding en handvaten van jou, ben ik ver gekomen. Nooit gedacht dat ik zo trots op mezelf kon zijn.

Monique

Breng het onbewuste in het bewustzijn,
zo kan je blokkades doorbreken

Hoe zou het zijn als je de stemmetjes in je hoofd kon verstillen?
Hoe zou jij leven als je puur vanuit jezelf, je eigen wensen en dromen zou leven?

Door in het reine te komen met jezelf kun je liefdevoller en oprechter voor de ander zijn. Je hoeft anderen niet te betrekken in jouw innerlijke dialogen over angsten en onzekerheden. Je mag je perfectionisme loslaten en ontspannen je eigen ding doen.

Dus niets egoïstisch, maar juist uit liefde voor je medemens, gun jij jezelf een innerlijke reis.

Waarom zou je meedoen:

❏ meer liefde in je leven

❏ minder twijfels, zorgen en frustraties

❏ doorbreken naar jouw betere versie

❏ stoppen van familiepatronen

❏ oprechter aanwezig zijn voor je geliefden

❏ richting in je leven

❏ verbonden met je intuïtie & spirituele begeleiding

❏ balans in je leven

❏ goed voor jezelf en je lichaam kunnen zorgen

❏ verbeterde gezondheid

❏ vergroot spiritueel bewustzijn

❏ jij aan het stuur van je leven, persoonlijk leiderschap

❏ van moeten naar willen

Een opgeruimde geest geeft:  rust,  minder zorgen,  minder frustraties  en meer ruimte voor liefde en zijn.

Het Transformatie Weekend heeft me vrijheid in mezelf gebracht. Ik heb de angsten die in mij ‘leefden’ losgelaten. Het heeft mijn doel verduidelijkt. Ik voel me sterker, krachtiger en vol zelfvertrouwen. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven hoe ik authentiek door het leven kan gaan. Kort samengevat: waardevol, krachtig, warm, heftig en liefdevol.

Marianne

Na 1 transformatie behandeling merk ik al dat ik patronen doorbroken heb. Één jaar later merkte ik dat ik anders met situaties omga als voorheen.

Maar dankzij het Transformatie Traject en het Transformatie Weekend, ga ik mijn droom realiseren en begin in mijn eigen bedrijf!!

Angelica

Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen en ook het vertrouwen op mijn gevoel. En dat laatste is een van de kerndingen, waarom ik überhaupt bij jou kwam.

Mijn gevoel is inmiddels mijn super kracht en niet meer iets waar ik onder gebukt ga. Holy menoly!! ❤️

Alice

Waarom het Transformatie Traject?

Wat het je brengt:  

❏ zelfvertrouwen

❏ innerlijke rust

❏ gevoel van vrijheid

❏ gelijkwaardigheid

❏ liefde

❏ doorbraak van patronen

❏ acceptatie van je lichaam

❏ innerlijke kracht

❏ positieve mind-set

❏ richting in je leven

❏ blij met jezelf zijn

❏ minder frustraties

❏ nieuwe diepgaande vriendschappen

❏ gevoel van thuiskomen

❏ intuïtie geïntegreerd in je leven

Wat je kunt verwachten:

❏ persoonlijke respectvolle begeleiding

❏ persoonlijk transformatie consult met Marjanne

❏ passie voor jou innerlijke groei

❏ aura, chakra healing

❏ innerlijke kind healing, familieopstelling

❏ meditatie training

❏ verruiming spiritueel en kosmisch inzicht

❏ energie beheer: meridianen, chakra’s en aura

❏ yoga & ademhalingsoefeningen

❏ bewust omgaan met voeding

❏ 8 klassikale dagen van 9.30 -16.30 uur

❏ online modules

❏ besloten online studieomgeving

studiebelasting 4- 5 uur / week

❏ max 12 deelnemers

Na een cursus spirituele verdieping te hebben gedaan, voelde ik mij klaar voor een opleiding als therapeute. Uiteindelijk ben ik bij Marjanne terecht gekomen en wist werkelijk niet wat mij te wachten stond.

Door veel op elkaar te oefenen heb ik veel over mezelf geleerd. Het was zeker geen “uiteenboekjeleren”- opleiding. Méér het je eigen maken door te ervaren. Eigenlijk was de opleiding één grote ervaring… reis door mezelf.

Veel handvaten meegekregen en support van Marjanne. Ik vond het een fijne tijd en kijk er met een warm gevoel op terug.

Yvonne Kardinaal

Een engel op aarde, dat ben je voor mij. Je geeft me rust en vertrouwen en door de cursus en jouw begeleiding ben ik en de groep enorm gegroeid. Samen met jou heb ik iets af mogen sluiten, waar ik je niet genoeg voor kan bedanken. Bedankt voor je vertrouwen, je warmte, troost en woorden van licht en liefde.
Monique

Wordt de beste versie van jezelf

Meld je aan voor het Transformatie Traject en bevrijd je van je blokkades, beperkende overtuigingen en innerlijke negatieve stemmetjes.

Gun jezelf vrijheid, ontwikkeling, innerlijke groei, plezier en liefde!

Transformatie Traject

Klassikaal

 betaling in één keer

 • 8 klassikale dagen 9.30 – 16.30 uur
 • 1 Pers. Transformatie consult
 • Online thuis studie modules
 • Online besloten studiegroep
 • Video’s met oefeningen
Eenmalige betaling
€ 1497,=

Transformatie Traject

Klassikaal

 betaling in 3 termijnen

 • 8 klassikale dagen 9.30 – 16.30 uur
 • 1 Pers. Transformatie consult
 • Online thuis studie modules
 • Online besloten studiegroep
 • Video’s met oefeningen
3 termijnen € 549,=
Totaal € 1647,=

Vraag Gratis de studiegids voor het Transformatie Traject aan

Wil je meer weten over het Transformatie Traject?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis studiegids aan.

Je aanvraag is gelukt. De studiegids is naar je onderweg!

Vraag Gratis de studiegids voor de opleiding Transformatie Therapeut aan

Wil je meer weten over de opleiding tot Transformatie Therapeut?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis studiegids in je mailbox.

Je aanvraag is gelukt. De studiegids is naar je onderweg!

Pin It on Pinterest

Share This