Voor de komende 4 jaar is Transformatie Therapeut wederom erkend door het CRKBO als erkende leerinstelling!

Fijn dat we de kwaliteit hebben weten te behouden en zelfs op diverse punten verbetering hebben gebracht.

Het betekent dat we kwaliteit bieden, middels diverse leervormen en bekwame docenten de leerstof overdragen. De inhoud van de opleiding, onze leerbegeleiding, onze kwaliteiten, de online leeromgeving en de administratie zijn kritisch bekeken. Zonder problemen mogen wij volgens het CRKBO mensen opleiden tot Transformatie Therapeut. Wat een heerlijk gevoel.

We hebben al vele complimenten van studenten mogen ontvangen over de verandering die de opleiding of het transformatie traject onze studenten hebben gebracht. Een positieve wending in hun leven! Ze hebben geen last meer van hun hoog sensitiviteit, maar nu is het hun kracht. Op het werk worden ze erkend en durven ze naar de voorgrond te stappen, omdat ze zich bewust zijn van hun persoonlijke talenten. Ongekend wat erkenning voor je als persoon doet. Je krijgt innerlijke rust en vrede. Je voelt je waardevol.

Als leerinstelling heeft erkenning net zo’n impact. Heerlijk om te weten dat wat je doet goed is en erkend wordt. Je bedrijf is namelijk een voorvloeiing van je persoonlijkheid. Daarom is Transformatie goed voor alle aspecten van je leven. Je gezin, je vriendschappen, je relatie, je werk, je financiële situatie, je plezier in het leven, je zelfbeeld, je zelfvertrouwen, je intuïtie; kortweg je hele leven verandert ten positieve!

Dat wil jij toch ook?!

In september begint de volgende lichting met deel 1 van de opleiding, wil jij erbij zijn?

Het is echt een cadeautje voor je persoonlijke groei.

Zoek jij rust in je hoofd en wil jij stevig in het leven staan?

Meld je hier vrijblijvend aan en ontvang een diepwerkende oefening om je met 2 voeten op de grond te zetten en de drukte uit je hoofd te laten vloeien. Een reis door je energie, een weg naar je gevoel, van moeten naar willen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

Pin It on Pinterest

Share This