Ontdekken van jouw gevoeligheid!

 

Herken jij het gevoel:

  • Dat je snel uit balans kan raken?
  • Emotioneel uit balans bent?
  • Je moeite hebt met concentreren?

Go with the flow!

In de wereld is alles en iedereen met elkaar verbonden. Niets is los van elkaar. De energie  van het universum stroomt door elk lichaam en deeltje van aarde en hemel. Je kunt jij je voorstellen dat er in iedere cel  informatie zit die je kunt voelen? Door het voelen  kan je uit balans raken . De verschuivingen van de elementen zijn met de veranderingen aan te voelen . Misschien voel jij je emotioneel , onrustig of juist energievol als de volle maan zichzelf laat zien of voel jij je ,door voeding  die op dat moment niet bij je past, uitgeput .

Prikkelingen komen van buitenaf, maar ook vanbinnen uit kan er prikkeling ontstaan.  Stoffen uit voeding , (ook  emotionele voeding ), geluid en  licht  komen in je zenuwstelsel en als je een hoog gevoelig persoon bent dan kun je die prikkelingen “over the top“  ervaren.  De makkelijkste bezigheden zoals een bezoek aan drukke plaatsen  kunnen al de lastigste situaties met zich mee brengen als je overprikkeld bent.

Geluid en licht wordt helderder en de prikkelingen komen binnen!

Licht en prikkelingen van het beeld dat je ziet komt binnen. Herken jij het gevoel  van kortsluiting als je te lang naar het computerscherm scherm staart of naar geluid luistert waar je geraakt wordt door de hoge tonen? Concentratie kan ver te zoeken zijn waardoor je de taken door elkaar haalt en er totale chaos in je hoofd of emotie lijkt te ontstaan .

Terug naar je eigen energie

Alles uit je  handen laten vallen en naar buiten gaan lijkt de beste optie te zijn om weer in balans te komen. Een wandeling in de natuur maken of een  rustgevend plekje in de buitenlucht zoeken om te zitten zodat  de grond te  voelen is en je de  lichaam en aarde energieën kan laten stromen om weer in contact te zijn met je ware gevoel. De prikkels die door de dag binnen zijn gekomen  voel je  dan verdreven worden als sneeuw voor de zon!

De ogen sluiten en genieten van de rust in je  eigen trilling

Heb jij  geweten dat  tekenen van ‘overprikkeld zijn’ aanwezig waren?  Door het  verdiepen in spiritualiteit, het veld van de aura en de kosmische energie gaat er een nieuwe wereld voor je open waarin herkenning voor jouw ware essentie is. Leer je niet af te schermen, maar leer hoe je bij jezelf kunt blijven !

Jij bent een uniek!

Overprikkeling is een bijzonder deeltje van wie jij bent. Het maakt je een uniek mens en laat je gevoeligheid zien van de HSP persoon die jij bent.

  • Doe  waar je blij van wordt
  • Blijf trouw aan je gevoel
  • Weet de waarde van jezelf
  • Zie je eigenschappen
  • Maak gebruik van je vaardigheden
  • Accepteer jezelf

Zoek jij rust in je hoofd en wil jij stevig in het leven staan?

Meld je hier vrijblijvend aan en ontvang een diepwerkende oefening om je met 2 voeten op de grond te zetten en de drukte uit je hoofd te laten vloeien. Een reis door je energie, een weg naar je gevoel, van moeten naar willen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

Pin It on Pinterest

Share This