Bevrijd jezelf van je beperkingen
Word de Beste Versie van jezelf

eb je het gevoel dat er meer in je zit? Maar komt het niet tot uiting en weet je niet waarom?

Weet je niet wat je wilt in je leven, maar weet je wel dat je zo niet verder wilt?

Of.. Je werkt hard aan het ontplooien van je talenten maar voel je een weerstand? Een onzekerheid of je het wel kan of je wel goed genoeg bent?

Heb je plannen maar komen ze niet tot realisatie?

 

Transformatie Weekend
 15, 16 & 17 maart 2024

 In het transformatie weekend begeleiden we jou naar de ultieme versie van jou. Je krijgt inzicht in jouw blokkades/ weerstanden. Vervolgens zetten we de blokkades om in kracht en liefde. Door de innerlijke kracht en liefde voor jezelf ontstaat zelfvertrouwen. Je beleeft meer rust omdat je minder hoeft te twijfelen en duidelijk weet wat er bij je past.

Ik ben gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling en groei. Mijn doel is mensen vanuit hun innerlijk te laten stralen.

Hoe fijn zou het zijn als je vrijheid en zelfvertrouwen zou hebben om je leven op je eigen manier in te richten?

bevrijd van je beperkingen en oude overtuigingen

Wat als jouw beperkingen mogelijkheden worden?
Geef jezelf ruimte om je gewenste leven te realiseren!

Leef je een leven zoals van je verwacht wordt? Het gaat allemaal z’n gangetje, maar het geeft je niet de voldoening die je zoekt. Het gene, wat je zelf van je leven had verwacht, is niet in zicht of helemaal ondergesneeuwd door verantwoordelijkheden. Nu wil je anders. Je wilt tijd en ruimte voor jezelf. Maar dan knaagt er een stemmetje die zegt: dat kun je niet, stel nou dat…., wie denk je wel dat je bent?!

Hoe zou het zijn om je eigen weg te gaan en de negatieve stemmetjes te verstillen? Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Geïnspireerd leven en vol energie?

Hoe fantastisch is het als je kunt terug kijken op je leven en je trots bent op de dingen die je in je leven hebt gedaan ipv dat je spijt hebt van het gene je niet gedaan hebt.

In het Transformatie Weekend begeleiden wij je naar je bron, de kern van jou zijn, zo maak je verbinding met jouw talenten, levenstaak en droomdoelen. Een compleet verzorgd weekend geheel gericht op jouw ontplooiing.

Van moeten naar willen!

Jouw groei is mijn passie!
Ik gun jou je te stralen van binnenuit,

je levenstaak op aarde met glorie en enthousiasme uit te voeren!
Zo wordt de wereld mooier

Het verhaal van Marjanne:

Jarenlang heb ik me onzeker gevoeld, wie ik was, het gevoel dat ik het niet goed deed, dat ik niet klopte, dat ik niet in de wereld paste dat ik anders was dan heel mijn familie en wie er dan ook maar op de wereld om mij heen liep. En toen kwam het mooie moment dat ik in een intuïtief ontwikkelingsweekend kwam, de tranen rolden over mijn wangen. En ik dacht dat het kwam doordat ik alle emoties voelde van iedereen waarmee we gewerkt hadden. Toen werd er door mijn docent tegen mij gezegd: Marjan je mag eindelijk jezelf zijn, dat zijn jouw tranen. Tranen van ontroering, blijdschap.

Ik wist niet eens dat je kon huilen van blijdschap! En dat was het moment dat ik voelde dat ik veel meer was dan wat mensen van mij verwachten, wat ik had gedacht dat de wereld was. En sindsdien heb ik altijd zoiets gehad van… Ik wil het beste in een mens naar voren halen. Want het geluk dat ik in mezelf beleef en ervaar, dat vind ik dat jij dat ook moet ervaren. Het gaat erom dat je jezelf leert kennen ongeacht wat een ander van jou verwacht. Het gaat erom dat jij blij bent met je zelf. Dat je jezelf in de spiegel kan aankijken en dat je zegt: ik ben ik en ik leef om… die en die reden.

En ik ben Marjanne en ik leef om andere mensen te helpen hun innerlijke licht te vinden zodat je in vrijheid, blijheid en met passie kunt leven. Ik heb hem gevonden, Ik leef het met volle teugen en jou wens ik het ook.

Intussen heb ik al meer dan driehonderd mensen begeleid naar een betere versie van zichzelf. Al deze kennis en ervaring is samen gebundeld in een krachtig Transformatie Weekend.

Transformatie Weekend
Wat kun je verwachten?

Verbinding met je innerlijke ik en rust in je hoofd. Door voor jezelf te kiezen en jezelf belangrijk te vinden nodig je jouw omgeving uit dat ook te doen. Je creëert respect, waardering, overvloed, liefde en gelijkwaardigheid.

Er wordt gewerkt in een kleine groep, zodat er aandacht is voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Op vrijdagavond wordt je verwelkomt om 19.00 uur in de Schaluinenhoeve te Baarle-Nassau. Vanaf dit moment nemen we je mee op een innerlijke reis. Zaterdag is de dag van inzicht, erkenning en loslaten. Zondag is de dag innerlijke kracht en liefde, zodat je om 17.00 uur heerlijk bevrijd en geïnspireerd huiswaarts keert.

Een inspirerend weekend, een vol programma met hier en daar een momentje vrije tijd. In je vrije tijd kun je de natuur in of terug trekken op je kamertje.

Het weekend bevat:

❏  Begeleiding naar jouw innerlijke bron

❏  Inzicht in je blokkades

❏  Loslaten van oude overtuigingen

❏  Creëren van zelfliefde en zelfvertrouwen

❏   Meditatie, yoga

❏   in het reine komen met je verleden

❏   rituelen voor innerlijke zuivering

❏   opbouwen van innerlijke kracht

❏   ruimte voor je eigen tempo

❏   ontbijt en lunch op zaterdag en zondag

❏   diner op zaterdag

❏   onbeperkt koffie en thee

Door de barsten van je leven, schijnt jouw licht naar buiten.
Een moment verdiepen in jezelf en je innerlijk opruimen is niet in geld uit te drukken zo waardevol. Verantwoordelijkheden gaan eigenlijk altijd voor aan tijd voor jezelf. Maar hierdoor vervuilt je energie en blijf je hangen, stagneert je groei.

Wil jij verder zoals je nu leeft? Of wil je verandering?

Omarm je ervaringen en zet ze om in jouw unieke talent en kracht
Blijf je doormodderen in je leven? Of kies je verandering?

Ik leer je geen trucjes. We gaan diep van binnen een verandering realiseren op DNA niveau.
We raken je pijnen niet alleen aan, maar we bevrijden jouw innerlijke talenten, liefde en vertrouwen die door deze pijnen op de achtergrond zijn geraakt en verborgen zijn gebleven.
Ben jij benieuwd wat er in je verborgen ligt?

Waarom meedoen aan het Transformatie Weekend?

Wat het je oplevert:                                 

❏ Gevoel van vrijheid

❏ je maakt een sprong in je ontwikkeling

❏ Je voelt je krachtiger, zelfverzekerder

❏ Zelfliefde groeit

❏ Bevrijding van oude patronen

❏ Je ontdekt je talenten

❏ Je voelt je op je gemak bij jezelf

❏ Je passie neemt toe

❏ Je krijgt rust in je hoofd en je lijf

Wat krijg je van ons:

❏ Persoonlijke aandacht door kleine groep

❏ Rust en tijd voor jezelf

❏ beproefde oefeningen, goede begeleiding

❏ Loslaten en groeien in jouw tempo

❏ transformatie op DNA niveau

❏ zuiveringsrituelen

❏ een veilige omgeving om jezelf te zijn

❏ Lekker verzorgd worden

❏ Veel natuur om je heen

Ik durf nu voor mezelf op te komen. Ik voel me super en opgelucht. Ik zit lekker in mijn vel en het lijkt of er een energiebom in me zit. Anderen zeggen dat ik veranderd ben. Marjanne je hebt me zo goed geholpen, daar ben ik je dankbaar voor. Zonder jou was ik nog steeds depressief. Ik voel me lichter en sterker. Nogmaals dank je wel, dat je zoveel verdriet en pijn uit me hebt gehaald.
­Marian

Sinds ik bij jou ben geweest lieve Marjanne is er het een en ander op zijn plek gevallen. Vooral hoe ik reageer op dingen is duidelijk geworden. Ik heb weer energie om dingen aan te pakken. Dank je wel.
Mirkanka

Doe jij mee aan deze Levens veranderende ervaring?

Mogen wij jou vrijdagavond om 19 uur verwelkomen in Baarle-Nassau? Meld je nu aan en reserveer je plek.

​Het is een kleine groep en er is  slechts plek voor 12 deelnemers.

Een weekend van innerlijke verandering! Laat je onzekerheden en pijnen achter in Baarle-Nassau en keer na het weekend zelfverzekerd huiswaarts met een gevoel van  vrijheid, ruimte en intense liefde. Voor slecht € 497,= (voor 1 januari geboekt) word jij een heel weekend verzorgd en begeleid naar de beste versie van jezelf.

Jij bent het waard!

Tijd om oude pijn los te laten en je ware ik te laten schitteren, zodat jij je gelukkig, vertrouwd, gezien en erbij voelt horen. Ik weet hoe het voelt en gun het jou van harte.

In dit prachtige weekend vol van oefeningen en transformaties ben jij diegene die overtuigingen en blokkades los mag laten wat jou niet meer dient. In een prachtige omgeving van groen en water vind je weer je essentie door middel van de gebruikte methodes en technieken. Een de nieuwe energie waar je in mag gaan staan en een geweldige accommodatie en geheel verzorgd met ontbijt, lunch en diner. In het eigentijdserf te Westelbeers kan jij je volledig richten op jezelf en het proces dat je leven veranderd.

Het gehele weekend is er aandacht voor je om je te begeleiden naar jouw innerlijke groei.

Standaard Pakket

vroegboek korting tot 1 januari ’24

 • Transformatie Weekend
 • Alle workshops
 • Alle ontwikkelingsoefeningen
 • Yoga
 • 2 overnachtingen met een kamergenoot
 • Inclusief maaltijden van zaterdag 8.00 uur tot zondag 17 uur
 • Onbeperkt Koffie en thee
Eenmalige investering € 497,=

Standaard Pakket

Boeking vanaf 1 januari 2024

 • Transformatie Weekend
 • Alle workshops
 • Alle ontwikkelingsoefeningen
 • Yoga
 • 2 overnachtingen met een kamergenoot
 • Inclusief maaltijden van zaterdag 8.00 uur tot zondag 17 uur
 • Onbeperkt Koffie en thee
Eenmalige investering € 597,=

VIP Pakket

 • Transformatie Weekend
 • Alle workshops
 • Alle ontwikkelingsoefeningen
 • Yoga
 • 2 overnachtingen in 1 persoons kamer
 • Inclusief maaltijden van zaterdag 8.00 uur tot zondag 17 uur
 • Onbeperkt Koffie en thee
 • Een persoonlijk spiritueel of assessment consult
Eenmalige investering van € 997,=

Zoek jij rust in je hoofd en wil jij stevig in het leven staan?

Meld je hier vrijblijvend aan en ontvang een diepwerkende oefening om je met 2 voeten op de grond te zetten en de drukte uit je hoofd te laten vloeien. Een reis door je energie, een weg naar je gevoel, van moeten naar willen.

Je hebt je succesvol aangemeld!

Vraag Gratis de studiegids voor het Transformatie Traject aan

Wil je meer weten over het Transformatie Traject?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis studiegids aan.

Je aanvraag is gelukt. De studiegids is naar je onderweg!

Vraag Gratis de studiegids voor de opleiding Transformatie Therapeut aan

Wil je meer weten over de opleiding tot Transformatie Therapeut?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis studiegids in je mailbox.

Je aanvraag is gelukt. De studiegids is naar je onderweg!

Pin It on Pinterest

Share This